

AGENDA Plan Management Advisory Group Meeting and Webinar Thursday, Oct 14, 2021, 10:00 a.m. to 12:00 p.m.

Please register for Plan Management Advisory Meeting on October 14, 2021 10:00 AM PDT at: https://attendee.gotowebinar.com/register/6057867477084079373

Please note: The Plan Management Advisory Group will hold its October 14th meeting remotely. Per Assembly Bill No. 361 (2021-2022 Reg. Sess.), certain provisions of the Government Code pertaining to open meeting requirements have been temporarily waived to mitigate the effects of the COVID-19 pandemic. As such, Plan Management Advisory Group members will participate remotely by way of teleconference.

Additionally, consistent with the Governor's Executive Order N-33-20 regarding the statewide stay-at-home directive to preserve the public health and safety throughout the entire State of California, we are limiting public participation to remote participation only.

October Agenda Items		Suggested Time
l.	Welcome and Agenda Review	10:00 – 10:10 (10 min.)
II.	Plan Year 2023 Certification Update	10:10 – 10:25 (15 min.)
III.	2023 Benefit Design Workgroup Update	10:25 – 10:35 (10 min.)
IV.	Quality Rating System Scores for Plan Year 2022	10:35 – 10:55 (20 min.)
V.	Proposed 2023-2025 Attachment 14 Overview	10:55 – 11:40 (45 min.)
VI.	Open Forum	11:40 – 12:00 (20 min.)

Send public questions and comments to qhp@covered.ca.gov